Warning: fopen(/home/kcflevoland/domains/kcflevoland.nl/public_html/wp-content/plugins/jetpack/jetpack.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/kcflevoland/domains/kcflevoland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4918

Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/kcflevoland/domains/kcflevoland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4921

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/kcflevoland/domains/kcflevoland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4924
Over ons - Kynologenclub Flevoland

Over KC Flevoland

Over ons

KC Flevoland is opgericht op 29 maart 1973 en is op 28 september 1973 koninklijk goedgekeurd en tevens erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied.

Wij geven een breed scala aan cursussen die open staan voor rashonden en niet rashonden. Naast trainingen biedt de KC Flevoland andere hond gerelateerde activiteiten aan zoals workshops, lezingen en leuke wedstrijden. Hiermee wil de vereniging een mogelijkheid bieden om meer kynologische kennis op te doen en op een andere wijze met uw hond bezig te zijn en de saamhorigheid binnen de vereniging te bevorderen.

De vereniging bestaat volledig uit vrijwilligers. Alle instructeurs hebben een interne opleiding gevolgd. De meeste instructeurs hebben ook een externe opleiding gevolgd en enkele zijn zelfs geregistreerd Kynologisch Instructeur (erkend door de Raad van beheer).

De KC Flevoland huurt haar velden van de gemeente Lelystad en werkt samen met de andere hondensportverenigingen op het hondensportpark.

De vereniging staat ingeschreven bij de KvK te Lelystad nr 40059107.

Copyright © 2018 Kynologenclub Flevoland. Alle rechten voorbehouden.