Instructeurs gezocht

Onze Kynologenclub is op zoek naar (aspirant) instructeurs. Zie ook LelystadDoet

Werkzaamheden

We zoeken enthousiaste mensen die les willen geven aan baasjes met hun hond. Dit kan in verschillende disciplines zoals Ringtraining, Gedrag en Gehoorzaamheid en Behendigheid (Agility), maar vaardigheden zijn ook welkom. U gaat 1x per week (of meer) les geven aan minimaal 8 cursisten met hun hond. Daarnaast volgt u instructeursvergaderingen en workshops om uw kennis op pijl te houden.

Werktijden

In overleg op de zaterdagochtend, maandagavond of dinsdagavond.

Bijzonderheden

Bij voorkeur heeft u al ervaring in het trainen met uw eigen hond. Een kynologische opleiding is zeer gewenst.

Indien nog geen kynologische opleiding gevolgd is zal er eerst een interne opleiding gevolgd worden waarna (terwijl u al voor een groep staat) landelijke cursussen gevolgd moeten worden.

Praktische informatie

Minimum leeftijd 18 jaar; beschikbaar 4 plekken; startdatum 1 juni 2019; vrijwilligersvergoeding; geen reiskostenvergoeding; geen tegenprestatie; Verklaring omtrent gedrag (VOG) en vergoeding daarvoor.

Solliciteren kan via LelystadDoet, (kennisbank: hondensport) alwaar een “Solliciteer direct” knop aanwezig is. U kunt zich ook in verbinding stellen met Monique Vriend

Copyright © 2019 Kynologenclub Flevoland. Alle rechten voorbehouden.