Warning: fopen(/home/kcflevoland/domains/kcflevoland.nl/public_html/wp-content/plugins/jetpack/jetpack.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/kcflevoland/domains/kcflevoland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4918

Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/kcflevoland/domains/kcflevoland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4921

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/kcflevoland/domains/kcflevoland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4924
In en om de velden (veiligheid) - Kynologenclub Flevoland

Overige informatie rondom clubterrein en velden

In en om de velden (veiligheid)

  • Als uw hond zijn (grote) behoefte op het veld heeft gedaan dient u dit met behulp van een poepzakje op te ruimen en gesloten in de container te deponeren. Zakjes zijn eventueel verkrijgbaar in de kantine.
  • Tijdens aanwezigheid op het terrein is het noodzakelijk dat u voortdurend uw aandacht op uw eigen hond gericht houdt en er daarbij voor zorgt dat deze zich correct gedraagt en geen overlast veroorzaakt. Voorkomen is beter dan genezen, zullen we maar zeggen en door vroegtijdig in te grijpen kunnen eventuele vechtpartijen worden voorkomen.
  • Laat de honden voor en tijdens de les niet met elkaar spelen. De bedoeling is dat de hond tijdens de lessen de aandacht bij de baas heeft. Immers, dan kan hij beter gehoorzamen. Door hem te laten spelen met andere honden is de attentie voor de baas weg.
  • Zorg dat u met uw hond nooit door een andere groep heen loopt. Dit is niet alleen omdat u dan de les verstoort, maar ook uit veiligheidsoverweging. U weet immers niet hoe de honden uit die groep erop reageren.
  • Er wordt in groepsverband getraind, wat onder meer inhoudt: gezamenlijk beginnen en ophouden. Zorg dat u op tijd bent. Dit geldt eens te meer voor cursussen waar attributen/toestellen voor op het veld moeten worden gezet.
  • Alleen bij de onderbouwcursussen mogen gezinsleden eventueel tijdens de trainingen mee het veld op. Dit op voorwaarde dat ze de honden en/of de groep niet storen. Ook toeschouwers mogen niet roken of consumpties nuttigen op het veld.
  • Op het terras mogen wel consumpties genuttigd worden maar niet in glas i.v.m. de veiligheid van de honden.
  • Mobiele telefoons dienen uit of op trillen te staan tijdens de les.
  • Op de velden mag niet gerookt en mogen geen consumpties gebruikt worden. Op het terras is dat wel toegestaan. Wilt u toch roken, houdt dan rekening met elkaar en zoek een plek waar u de bezoekers of toeschouwers niet tot last bent. Medewerkers van de club kunnen u aanspreken als bezoekers/toeschouwers toch last hebben van uw rookgedrag. U kan dan verzocht worden dit op een andere plek te doen.

Copyright © 2018 Kynologenclub Flevoland. Alle rechten voorbehouden.