Lezingen

Lezingen

Lezing van Marion Timmermans en Annemarie de Haan over uitvallende honden en hoe daarmee om te gaan als eigenaar en als je zulke honden tegenkomt.

Marion Timmermans woont in Almere. Marion is gecertificeerd Honden gedragstherapeute (DogVision) en Kynologisch Instructeur (O&O). Ze is aangesloten bij Alpha, de Nederlandse vereniging voor Gedragstherapeuten voor Honden. Marion Timmermans is ook instructeur geweest op de KynologenClub Flevoland. Meer informatie over haar kunt u vinden op www.harmoniousdogs.nl.

Annemarie de Haan is Kynologische Gedragstherapeute (DogVision), Kynologisch Instructeur (O&O), Kynologische Activiteitencoach (Tinley Academie), KI gecertificeerd (Raad van Beheer) en Hoopers Instructeur (NADAC). Annemarie is sinds 2008 verbonden aan de plaatselijke Kynologen Club Pampus Almere. Gedurende de jaren heeft zij zich ingezet als instructeur in verschillende gehoorzaamheid- en sportdisciplines en als gedragstherapeute. Vanaf 2017 is Annemarie verbonden aan Tinley “Dier en Gedrag” Academie als docent en examinator KI. Meer informatie over Annemarie kunt u vinden op www.almerehond.nl.

Details over de lezing volgen te zijner tijd.

Copyright © 2018 Kynologenclub Flevoland. Alle rechten voorbehouden.